Adgangskontrol og brandsikring

Adgangskontrol privat

Der er sket meget indenfor de seneste år i forhold til sikkerhed af den private bolig. I den forbindelse er adgangskontrol en moderne form for sikring, der implementeres i støt stigende grad. Det er essentielt, at man ved hvem der har adgang til enten bolig, opgang eller ejendom. Det forbygger at det kun er berettiget personer, der har adgang og lukkes ind. Elektroniske låsesystemer er blevet særligt populære de seneste år. De elektroniske låsesystemer har i lang tid været forbeholdt virksomheder og hotelbranchen. Nu er prislejet dog nede i et niveau, hvor den private forbruger med fordel kan være med. En af de mest brugte elektroniske låse på markedet er Yale Doorman systemet.

Doorman systemet skaber fleksibilitet, da du kan låse døren op med enten en nøglebrik, en kode eller med en fjernbetjening. Derudover kan man indstille døren til automatisk at låse efter noget tid eller på et bestemt tidspunkt på døgnet. Dette betyder, at det er slut med at være usikker på, om man har husket at låse hoveddøren. Vil man vide sig sikker, kan man tjekke om den er låst på en tilhørende app. Derudover har nøglebrikkerne den fordel, at man nemt kan slette dem fra systemet, hvis en eller flere går tabt, og derpå bestille nogle nye. Får man håndværkere på besøg eller andre, som man ønsker, kun skal have en midlertidig adgang til hus og ejendom, er det muligt at lave en midlertidig kode, der kun virker i et bestemt tidsrum. Derved sikres det, at det kun er de ønskede personer, der har adgang til huset. Det elektroniske låsesystem letter på den måde hverdagen samtidig med, at den øger sikkerheds- og tryghedsrammen.

Bor man i et større hus kan man med fordel få installeret en dørtelefon. Moderne dørtelefoner kan i dag ringe direkte op til en mobiltelefon, hvorfra man også kan åbne døre eller porte. Derved kan man nemt høre hvem, der står ved døren og lukke op, mens man står i køkkenet og forbereder maden. Man kan desuden få installeret et kamera i dørtelefonen således, at man også kan se hvem, der står foran døren. Dette skaber en øget sikkerhed og tryghed. Vi har stor erfaring indenfor adgangskontrol og kan vejlede dig til den ideelle løsning for dig, din familie og dit hjem.

Modtag ét
uforpligtende tilbud

Udfyld venligst denne formular,
og vi vender tilbage hurtigst muligt.


  AdgangskontrolBrandsikringMonteringOplukningSikkerhedstjek (gratis)Andet
  Låsesmed Kolding - nøglesystem og adgangskontrol

  Adgangskontrol erhverv

  Når man ejer en virksomhed, er det utrolig vigtigt at adgangen er kontrolleret. Der går og kommer mange personer til og fra en virksomhed hver dag. Det kan derfor være svært at kontrollere og eventuelt begrænse adgangen manuelt. Vi tilbyder bl.a. at installere niveaudelt adgangskontrol med for eksempel nøglekort, så du kan give adgang til forskellige grupper eller personer til forskellige dele af bygningen, på forskellige tidspunkter. Dette betyder, at du som virksomhedsejer har fuld kontrol kombineret med fuld fleksibilitet. På den måde kan sikres virksomheden, dens værdier og det interne arbejdsmiljø. Derudover er der i vores systemer et indbygget logsystem, så det er muligt at se hvem, der har givet sig selv adgang døgnet rundt. 

  Brandsikring

  Sikkerhed er alfa og omega, særligt når der er tale om brand. Vi anbefaler, at man som virksomhed får installeret et ABA-anlæg, som er et Automatisk Alarmeringsanlæg, der selvudløser en alarmering til beredskabet, hvis en brand det detekteres. Det garantere hurtig og effektiv udrykning, hvilket forbygger brandskadens omfang i forbindelse med situationen. 

  Det er klart, at man rent byggeteknisk efterhånden har mange muligheder for at begrænse en brands spredning. Det gør man blandt andet ved hjælp af brandceller og brandrum. Man kan som virksomhed yderligere sikre sig selv og sine ansatte ved, at installere automatiske døre, et såkaldt ABDL-anlæg. Dette anlæg interagerer med røgalarmerne og lukker automatisk dørene for at begrænse branden til de enkelte rum, hvor branden befinder sig. Dette er ekstremt fordelagtigt i og med, at spredningen begrænsen, samtidig med at de tætlukkede døre hjælper med at kvæle flammerne. 

  Derudover er det generelt vigtigt at sikkerheden er i orden, og det er således et lovkrav, at der er flugtveje og redningsåbninger, samt ved større ventilationsanlæg at der også er installeret brandspjæld. Vi har stort kendskab til reglementerne indenfor brandsikring og står til rådighed med hjælp og vejledning til både store og små virksomheder og byggerier.

  Låsesmed Kolding Brandsikring Rådgivning