Oplukning

"Hjælp, jeg er låst ude!"

De fleste har prøvet at stå i den uheldige situation, hvor man af en eller anden grund er blevet låst ude af sin bolig. Dette kommer altid ubelejligt, og skaber frustrationer hos de fleste. Kontakt Låsesmed Kolding i åbningstiden og aftal nærmere vedrørende oplukning – vi rykker ud akut. Hvad enten du er lukket ude på grund af tab af nøgle eller en smækket dør, er vores fagmænd rustet med det nødvendige udstyr. Med tværfaglig erfaring indenfor låseteknik og service forstår vi, at en opgave i forbindelse med oplukning og især låsesikring ikke blot handler om løsning men også punktlig levering af denne. Når vores kunder venter i kulden, arbejder vi systematisk fra det øjeblik opkaldet modtages til at servicen er leveret, og kunden er inde i varmen igen. Det kalder vi effektiv låsesmedsservice.

For at forbygge imod tidskrævende og problematisk nøgletab, tilbyder vi som del af vores service, at duplikerer en eksisterende nøgle således, at du er sikret med ekstranøgler. Det er med til at minimere omfanget af situationen, og kan mindske risikoen for indbrud og tyveri. Udover oplukning tilbyder vi også omkodning af diverse låse i hjemmet. Således kan man trygt stole på boligens låsetekniske installationer og prevention imod udvedkommende.

Sikkerhed og tryghed er nøgleord for os. Det er i den forbindelse lovpligtigt at fremvise gyldigt legitimation og billed-ID, når en autoriseret låsesmed giver personer adgang til en ejendom. Som låsesmedsfirma varetager vi dermed ansvar for, at de rette beboere får den retmæssige adgang ved vores serviceudførsle. Og det garanterer vi overfor lokalsamfundet.

Modtag ét
uforpligtende tilbud

Udfyld venligst denne formular,
og vi vender tilbage hurtigst muligt.


  AdgangskontrolBrandsikringMonteringOplukningSikkerhedstjek (gratis)Andet
  Låsesmed Kolding - oplukning af dør lås

  Omkodning af låse

  Vi tilbyder en omkodning af dine låse og låsesystemer. Flytter du eksempelvis til ny bolig eller ervhervsbygning, kan man blive overrasket over hvor mange nøgler, der er i omløb til ejendommen. Dette gælder i særdeleshed ved byggerier med ældre låse. Det er af stor betydning at sikkerheden er i orden. I tilfælde hvor en eller flere nøgler går tabt, er det også mest sikkert, at få foretaget en omkodning af låsene. En omkodning er billigere, hurtigere og lettere at udføre end en udskiftning af hvert enkelte lås. Men der er andre være gode grunde til, at det er mere sikkert og fordelagtigt at udskifte en lås. Er du i tvivl om hvorvidt, at du har brug for en omkodning eller udskiftning af låse, kan vi kontakte via telefon for ydereligere opklaring. I yderste tilfælde gennemgår vi de låse, der er i boligen eller byggeriet. Sammen vurderer vi hvorvidt det er nødvendigt og betalingsværdigt med en reel udskiftning. 

  Hvornår skifter man lås?

  Har du en lås, der er defekt, slidt eller ældre end ti år, så er det på tide at få skiftet den ud. I 9 ud af 10 tilfælde er disse enten slidt ned, sårbare eller desideret usikre. Derudover anbefaler vi, at man får skiftet låsen, hvis man er fornyligt er tilflyttet en ny bolig. Det øger både sikkerheden i og med, at der kan være et ukendt antal gamle nøgler, der virker til boligens døre og låse, i omløb. Ved at skifte til nye låse sikres det, at det kun er de ønske nøglebærere, der har adgang. Nye låse er bedre dirke- og boresikret i sammenligning med ældre. De fleste moderne låsecylindere består af 6 eller 11 stifter, hvilket er ensbetydende med øget sikkerheden. Ældre låse er generelt er mere usikre bl.a. grundet et minimalt antal stifter, som eksempelvis set i ældre Ruko låse. Det gør låsen lettere dirke eller endda bryde. Vi anbefaler desuden at man forsyner sine yderdøre med to låsesystemer, hvor den ene er udesikret, så man kan låse døren indefra med nøgle. Dette øger sikkerheden i hjemmet markant. 

  Låsesmed Kolding - omkodning og omlægning af lås
  Låsesmed Kolding - sikring af hjemmet

  5 gode råd til låsesikkerheden

  1. Udskift eller få foretaget en omkodning af låsene ved tillytning til ny bolig (særligt ældre boligbyggerier)

  2. Sørg for at dine nøgler og ekstranøgler er opbevaret et sikkert sted, og vær sikker på at alle boligens beboere ved hvor de er.

  3. Undgå under alle omstændigheder at markere navn og adresse på dine nøgler. 

  4. Vær sikker på, at du har lås på alle yderdøre og -vinduer, det gælder også terrassedøre. Desuden anbefaler vi to låse på hoveddøren og kælderdøren. 

  5. Det ’sikre sted’ uden for huset er ikke sikkert. Så hellere hav en ekstranøgle eller risikere at blive låst ude. Tyvene kender de oplagte steder, hvor man gemmer nøglerne, og der er ingen grund til at tage risikoen.