Ruko låsesystemer

Høj kvalitet inden for låsesikring og -systemer

Hos Låsesmed Kolding tilbyder vi kun låseservice i høj kvalitet, og derfor er Ruko låsesystemer også en af vores mest populære valg. Ruko er et visionært mærke indenfor låsesystemer, og en del af den verdensomspændende leverandør af sikringsløsninger, Assa Abloy. Deres udvikling af produkter i tæt samarbejde med blandt andet politi og forsikringsselskaber, er hvad der har sikret Ruko en førende position på markedet snart 100 år efter Rukos grundlæggelse.

Ruko laver flere forskellige typer låsesystemer som alle har et højt sikkerhedsniveau, og giver dig optimal tyverisikring. Der er dog forskel på hvilket type system der egner sig til hvilke behov, og især til offentlige eller erhvervskunder kan det ofte betale sig at have flere sikkerhedsniveauer i låsesystemerne. Dette opnår du blandt andet med Rukos to låsesystemer Triton 501 og Merkur 401, som begge er patenterede systemer der giver mulighed for at variere låsenes sikkerhed inden for samme system. Ruko er en af de mest populære mærker inden for højkvalitets låse til overkommelige priser, men vi levere også andre mærker afhængig af dine behov.

Valget mellem låsesystemer kan også være et spørgsmål om hvilke krav der stilles af dit forsikringsselskab eller af tilsynsførende myndigheder. Som rutinerede fagmænd i branchen er klar til at rådgive dig, når du skal vælge hvilket eller hvilke låsesystemer, der imødekommer dine behov bedst på mulig vis.

Modtag ét
uforpligtende tilbud

Udfyld venligst denne formular,
og vi vender tilbage hurtigst muligt.


  AdgangskontrolBrandsikringMonteringOplukningSikkerhedstjek (gratis)Andet
  Låsesmed-Kolding-Garant-Plus-cylinder

  Mulighederne i et låsesystem

  Det smarte ved at få installeret et låsesystem, er at du kan give flere forskellige nøgler adgang til samme lås, eller en nøgle adgang til flere låse, som med en A-nøgle. På den måde får du komplet overblik og kan kontrollere hvilke personer der skal have adgang til hvilke rum eller bygninger. Derudover kan man kombinere standard låsecylindre med højsikkerhedscylindre. Dette giver fleksibilitet til for eksempel at kunne bruge samme nøgle til både kontorer og rengøringsrum. 

  En af de store fordele ved låsessystemer er også at nøglerne dertil er kopisikrede. På den måde undgår du at folk kan gå ned på den lokale hælebar og få taget kopier, og at der pludselig er mange nøgler i omløb. For hver ekstra kopi der tages af en nøgle risikeres en forringelse af sikkerheden. Derfor er der en tæt sammenhæng mellem tyverisikring og kopisikring af nøgler. Dette sikres bl.a. gennem brug af pinkoder ifbm. med bestilling af systemnøgler.

  Rukos udvalg af produkter

  Ruko Garant Plus er et sikkert valg som giver mulighed for at bruge en nøgle til flere låse, der sikres af flere stifter i låsen. Samtidig kræver kopiering nøglekort, hvilket er en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Som nævnt ovenfor er Merkur 401 et højsikkerhedssystem, ligesom Triton 501 der er patenteret og designet specielt til virksomheder og institutioner, hvor der er behov for at nøgler giver adgang til forskellige sikkerhedsniveauer. Rukos Cliq låsesystem kombinerer Trition systemet, som har det højeste sikkerhedsniveau for mekaniske låse, med et elektronisk system. Her skal nøglen altså både passe mekanisk og med den elektroniske kode. Det betyder at man også kan kode mistede nøgler ud af systemet, og at man kan installere den elektroniske komponent uden at ændre på det eksisterende låsesystem. Derudover giver Ruko RX WEB og Ruko ARX mulighed for adgang med nøglekort og nøglebrikker, som tillader styring af alarmsystemer og digital oversigt over brug af nøglerne. Elektroniske systemer sparer også omkodning af låse, ved mistede nøgler.

  Låsesmed Kolding - Ruko Triton nøglesystem
  Låsesmed Kolding - EVVA låsesystem

  EVVA låsesystemer

  En anden mulighed på markedet for låsesystemer er EVVA låsesystemer, som bruges verden over. EVVA laver højsikkerhedscylindre, som i deres 3KS, MSC og ICS serie giver bore- og udtrækningssikring. Deres design er meget robuste og stadig meget komplekse. Deres driftsikkerhed og slidstyrke skyldes bl.a. fjederløse stifter og brugen af flere uafhængige mekanismer, som gør 3KS 100% dirkefri. De har udviklet et af verdens sikreste låsesystemer med brug af magnetisme i låsen, som sikrer dine nøgler mod 3D printning, hvilket placerer EVVA helt i top når det kommer til låsesikkerhed. Har du brug for et højsikkerhedssystem til din bolig eller virksomhed, så er vi klar til at levere og installere låsesystemer i verdensklasse fra både Ruko og EVVA.